Szukanie zaawansowane
Home
Rejestracja
FAQ
Użytkownicy
Grupy
Galerie
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
Zaloguj
Forum Strona Główna
Nasz button
Napisz odpowiedź
Użytkownik
Temat
Treść wiadomości
Emotikony
Więcej Ikon
Kolor:
Domyślny
Ciemnoczerwony
Czerwony
Pomarańćzowy
Brązowy
Żółty
Zielony
Oliwkowy
Błękitny
Niebieski
Ciemnoniebieski
Purpurowy
Fioletowy
Biały
Czarny
Rozmiar:
Minimalny
Mały
Normalny
Duży
Ogromny
Zamknij Tagi
Opcje
HTML:
NIE
BBCode
:
TAK
Uśmieszki:
TAK
Wyłącz BBCode w tym poście
Wyłącz Uśmieszki w tym poście
Kod potwierdzający: *
Do góry
Skocz do:
Wybierz forum
FORUM
----------------
Regulamin
Informacje/Ogłoszenia
Pomoc
Propozycje
Zarejestruj sie
Kontakt
Przedstaw się
ZESPÓŁ
----------------
Skład
Newsy
Piosenki
Teksty piosenek
O zespole
Nagrody
Zdjęcia
Video
Zloty
Media
Chat
Koncerty
Archiwum
MODA I URODA
----------------
Zdrowie, diety, odchudzanie
Fryzury i pielęgnacja włosów
Tatuaże i piercing
INNE
----------------
Fani
Hydepark
Nasze zdjecia
Ogłoszenia
Zaproszenia
C-box
Nasz button
Reklama
Wrzuć fotkę na serwer!
Przegląd tematu
Autor
Wiadomość
hegrfvsd
Wysłany: Wto 10:58, 30 Lis 2010
Temat postu: Fish head
Fish head
in a variety of local dishes, Hunan its long history, unique, strong local characteristics well known abroad.
Characteristics of Hunan, is the production of fine material to be used widely, with dark heavy oil, pay attention to taste, attention to nutrition, focus on the taste of fragrant, fresh, hot and sour, Ruannen; pay attention to the operation of the tasty ingredients, the main outstanding taste, pay attention to the visual appearance of the beautiful dishes, so that color, smell, taste, shape, melting into one device; in the cooking method for fried, baked, wax, steaming,
moncler long down coat
, stewing,
Coach bags on sale
, slipped known. Hunan
Shoubashoujiao you do:
fish head
Pepper's practice:
Red Capsicum
take a number of hypertrophy, wash (Note Do not wash stalks), dried to water two days after a knife cut was broken to pieces and then salt, straining to salt, the salt and chopped crushed chili mix evenly, and (where there is a skill, if the amount is not too much time making, and personal taste is not too heavy, I suggest do not put too salty) and then enclosing the altar in more than half re-opened.
fish head approach:
material: the head of a bear (also known as fat head)
Seasoning: chop pepper, ginger, green onion, monosodium glutamate, edible oil
practice:
1, shredded ginger, if you want to be lazy, slices are justified.
2, spring onions cut into small pieces half minutes long.
3, the Bears head treatment, washed into the album (note the slightly darker look a little bit of the dish.)
4, in the head capped with a number of ginger or ginger.
5, Kuai shop in the head four or five tablespoons of Duojiao on the amount of Duojiao the severity of the decision based on personal taste, less Kouqing put some children, Kouchong the extra little. Anyway,
Five children talked the successful
, I do not like to put too much. If too dry, you can add in a small glass dish of cold water.
6, sprinkle a few grains taste clean, and then dropping a few drops of cooking oil.
7, into the steamer, ignition, steamed for ten minutes.
8, clean wok,
visvim logan
, sprinkle some of the small and green shallot.
fora.pl
- załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by
phpBB
© 2001, 2002 phpBB Group
Avalanche style by
What Is Real
© 2004
Regulamin