Szukanie zaawansowane
   
 
Home Rejestracja FAQ Użytkownicy Grupy Galerie  
 
 

Forum Strona Główna Nasz button 用鸡蛋、生
Wyświetl posty z ostatnich:   
       
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu

Sob 14:38, 12 Mar 2011
Autor Wiadomość
hair01ps
95%
95%



Dołączył: 12 Sty 2011
Posty: 354
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: England

Temat postu: 用鸡蛋、生

用鸡蛋、生姜自制美发水
健康时报记者 常宾中日友好医院皮肤科张晓艳介绍说,如果人体的头皮和发根循环不畅,氧气和营养成分输送不到发根和发丝,就会导致头发干枯、脱发和白发.大家可以试试用鸡蛋的内皮美发.
将10个鸡蛋壳洗净,放在水中浸泡2~3个小时.从蛋壳中剥下内皮,放在通风处晾干.将15克姜切成薄片,5克海带切成5毫米宽,把晾干的鸡蛋内皮、150克糙米、海带、2包红茶放在一个密封罐里,倒入白酒(35度)600毫升,放置10天以上.
您可以在每次洗发后,取50毫升鸡蛋内皮美发水用水稀释,涂抹在头发上,并按摩头皮.
如果您的头发只是头皮屑和掉发问题很突出,[link widoczny dla zalogowanych],可以做一点简单的生姜护法水,同时也能抑制头皮过量出油的情况.
用生姜150克,将姜擦碎,榨出姜汁,[link widoczny dla zalogowanych],把姜汁烧开后放凉,加入50毫升水就可以用了.洗头后,将它直接洒在头皮上,[link widoczny dla zalogowanych],然后慢慢按摩.生姜护法水要在冰箱里保存,[link widoczny dla zalogowanych],但最好在5天内用完,时间长了,药效会受到影响.
[link widoczny dla zalogowanych] Technical Features:
New Rounder Barrel: For perfect curl, waves or flicks, as well as the perfect straight, the rounder barrel of [link widoczny dla zalogowanych] Styler 4 gives you ultimate control. Its so easy to create waves, curls and flicks that you'll never need the same look twice.
Unique digital technology: Improved temperature control for even better styling, feel more confident with [link widoczny dla zalogowanych] 4.
Shiver mode: Internal condensation can damage stylers. So when the room temperature is below 8deg.C,[link widoczny dla zalogowanych], your ghd styler will shut down to protect itself until the temperature rises again.
相关的主题文章:


[link widoczny dla zalogowanych]


Post został pochwalony 0 razy
 
Zobacz profil autora
      Do góry  
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu

 
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


      Do góry  

Strona 1 z 1
Skocz do:  
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Avalanche style by What Is Real © 2004
             
Regulamin